Nowości w vendingu

  • Mus Tymbark

    Mus Tymbark to porcja pysznych owoców, podanych w lekkiej i praktycznej foemie. Są wygodną zdrową przekąską, którą możesz cieszyć się w każdej chwili - nawet w środku pracowitego dnia. 

    zobacz więcej
  • MIX SPORT POWER+

    MIX SPORT POWER+ (laskowe, migdały, rodzynki, nerkowce) 

    zobacz więcej
  • MIX SPORT VITAL

    MIX SPORT VITAL (laskowy, żurawina, rodzynki, dynia)

    zobacz więcej
  • Mieszanka studencka

    Kultowa mieszanka studencka Bakalland, to nr 1 na rynku, który od lat cieszy się nieustającą popularnością wśród konsumentów. Dzięki zawartości najlepszej jakości bakalii i orzechów, otrzymują wysokiej jakości produkt, który dostarcza niezbędnych składników odżywczych i witamin. Ta popularna forma przekąski od teraz dostępna jest w nowym, poręcznym i impulsowym opakowaniu.

    zobacz więcej
  • 4MOVE

    Napoje 4MOVE z portfolio FoodCare zawierają nie tylko cenne biopierwiastki w odpowiednich proporcjach, lecz także witaminy i niewielkie ilości węglowodanów, a dzięki temu, że ciśnienie osmotyczne izotoników 4MOVE jest zbliżone do ciśnienia osmotycznego płynów ustrojowych, napoje te bardzo szybko i skutecznie nawadniają organizm i pozwalają utrzymać odpowiednie stężenie składników mineralnych i węglowodanów.

    zobacz więcej
  • BLACK ENERGY SAMURAJ

    W portfolio marki BLACK ENERGY DRINK lidera rynku napojów energetycznych,  pojawił się nowy energetyczny napój – BLACK ENERGY SAMURAJ (puszka 250 ml), dedykowany na okres wakacyjny. Napój jest połączeniem klasycznego Energy drinka zawierającego taurynę i kofeinę z egzotycznym i intensywnym smakiem mango.

    zobacz więcej

JAKOŚĆ VENDINGU

W dniach 24-25.06 odbyły się warsztaty Jakość Vendingu. 

Warsztaty Branży Vendingowej 
 
J A K O Ś Ć     V E N D I N G U

MAPAPOLSKI1718

24 czerwca 2015 r. Katowice

25 czerwca 2015 r. Toruń

Polskie Stowarzyszenie Vendingu zaprosiło operatorów vendingowych i ich serwisantów

na warsztaty poświęcone podniesieniu jakości vendingu.

Po krótkim wprowadzeniu w zagadnienia związane z podnoszeniem jakości w vendingu,

nastąpiła część praktyczna w formie warsztatów. Przedstawiono działania i produkty

zwiększające efektywność pracy serwisantów, poprawiające jakość produktów i

rozwiązujące najczęstsze problemy, które dotychczas utrudniały pracę operatorów.



Do prezentacji swoich rozwiązań i produktów zaprosiliśmy:

  • Producentów maszyn
  • Producentów produktów suchych
  • Producentów filtrów
  • Producentów oprogramowania do vendingu
  • Producentów kubków
  • Producentów wrzutników, akceptorów banknotów oraz innych systemów płatności
  • Producentów środków czystości

 

Koszt udziału uczestnika: 30 zł netto; członkowie PSV – bezpłatnie.

Plan spotkań (taki sam w obu miastach):  

10:30 Rejestracja uczestników

11:00 Przywitanie, słowo wstępne i rozpoczęcie.

11:45 Część I. warsztatów.

13:30 Przerwa obiadowa.

14:00 - 14:45 Spotkanie operatorów vendingowych z PSV *

14:15 Część II. warsztatów.

16:15 Pytania i wolne wnioski.

17:00 Zakończenie warsztatów.

* Prezentacja zagadnień poruszonych na Walnym Zebraniu Członków PSV, takich jak: „ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia”, rozporządzenie Ministra Zdrowia określające listę produktów sprzedawanych w szkołach, fiskalizacja, badanie rynku vendingowego, freony w agregatach chłodniczych, targi Vending Poland 2016 i inne.